Medcezir 17.Bölüm 10 Ocak 2014 Tek Parça Hd Son Bölüm İzle
Medcezir dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebilirsiniz. Sitemizden medcezir dizisinin geçmiş bölümlerini, son haftaki bölümünü ve medcezir son bölümünü kesintisiz Hd olarak izleyebilirsiniz. Bu sayfadan medcezir fragmanlarına ve dizinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. Medcezir Dizisinin son bölümü yayından hemen sonra buraya eklenmektedir.

Medcezir 14.Bölüm İzle (20 Aralık 2013)

Medcezir Dizisinin 14. Bölümü 20 Aralık 2013 Cuma günü saat 20:00 'da Star Tv ekranlarında devam ediyor. Medcezir dizisinin son bölümünü Hd kalitesinde tek parça sitemizden izleyebilirsiniz. Medcezir 20 Aralık 2013 tarihinde 14. Bölümüyle tahminlere göre izlenme rekorları kıracak. Medcezirin 14. Bölümünü Tek Parça hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


Medcezir 14. Bölüm Özeti :

Mira ile Yaman’ın baş başa geçirdikleri ilk akşamları unutulmaz olur. Saflıkları kalplerindeki bütün kilitleri açar. Birbirlerini daha iyi tanırlar. Aralarındaki görünmez engellerle yüzleşirken Mira, Yaman’ın korkularına sakin bir liman olur.

Tuğçe’yle arasında yaşanan anın vicdan azabı, Mert’i Eylül’ü kapısına kadar götürür. Mert’in pişmanlığı, Eylül’ün hayal kırıklığını dindirmeye yetmez. Tuğçe, Mert ile Eylül arasındaki ilişkide en kritik eşik haline gelir.

Sude’yle yaptığı planı ters tepen Orkun, Yaman’la Mira’nın İstanbul’da yalnız kalmasını engellemeye çalışır. Ama iki sevgilinin arasına Mert’ten gelen telefon girer. Sedef, Mira’nın güzel anlarından çalmaya devam eder.

Öte yandan Yaman, bir anda ortaya çıkan eski sevgilisi Leyla konusunda Mira’nın içini rahatlatır. Ancak Leyla’nın kenarda durmaya niyeti yoktur. Yaman’ı Tozludere’ye kendi ayaklarıyla getirmenin yolunu bulur.

Mert’in bir türlü hayata geçiremediği parti planı Eylül’ün emrivakisiyle hayat bulur. Bu gecenin sürpriz isimleri en çok Yaman’ı şaşırtır.

Gecenin sonunda Mert, Eylül’e kendini affettirmek için tek bir şans yakalarken; Yaman, Mira’ya “seni seviyorum” demenin çok özel bir yolunu bulur.

Hiç yorum yok: