Medcezir 17.Bölüm 10 Ocak 2014 Tek Parça Hd Son Bölüm İzle
Medcezir dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebilirsiniz. Sitemizden medcezir dizisinin geçmiş bölümlerini, son haftaki bölümünü ve medcezir son bölümünü kesintisiz Hd olarak izleyebilirsiniz. Bu sayfadan medcezir fragmanlarına ve dizinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. Medcezir Dizisinin son bölümü yayından hemen sonra buraya eklenmektedir.

Medcezir 12.Bölüm İzle (6 Aralık 2013)

Medcezir Dizisinin 12. Bölümü 6 Aralık 2013 Cuma günü saat 20:00 'da Star Tv ekranlarında devam ediyor. Medcezir dizisinin son bölümünü Hd kalitesinde tek parça sitemizden izleyebilirsiniz. Medcezir 6 Aralık 2013 tarihinde 12. Bölümüyle tahminlere göre izlenme rekorları kıracak. Medcezirin 12. Bölümünü Tek Parça hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


Medcezir 12. Bölüm Özeti :
Mira’nın yaşadığı çaresizlikle Tan’a sığınması, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği korkulu saatleri başlatır.  Aynı gece Yaman ile Hasan bambaşka bir noktaya taşınır. Yaman hesap sormak için gittiği evden, ilk kahramanını kaybederek çıkar.
Yaman hayatının en ağır gecesini yaşarken, Mira’nın evi terk ettiğini öğrenir. Bu haber Yaman’ın bütün öncelikleri değiştirir.
Tan, Mira’nın en zor anında kendisine sığınmasını, bir işaret olarak yorumlar. Mira’dan sonsuza kadar ayrılmamak için elindeki silahları sonuna kadar kullanır. Ancak Yaman’ın peşlerine düşmesi Tan’ın planlarını bozar. İzini kaybettirmek için risk alır.
Öte yandan Orkun da Mira’yı Yaman’dan önce bulmak için elindeki imkanları değerlendirir.
Mira nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anladığında, kendini sonunu bilmediği bir yolculuğun içinde bulur.

Hiç yorum yok: