Medcezir 17.Bölüm 10 Ocak 2014 Tek Parça Hd Son Bölüm İzle
Medcezir dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebilirsiniz. Sitemizden medcezir dizisinin geçmiş bölümlerini, son haftaki bölümünü ve medcezir son bölümünü kesintisiz Hd olarak izleyebilirsiniz. Bu sayfadan medcezir fragmanlarına ve dizinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. Medcezir Dizisinin son bölümü yayından hemen sonra buraya eklenmektedir.

Medcezir 13.Bölüm İzle (13 Aralık 2013)

Medcezir Dizisinin 13. Bölümü 13 Aralık 2013 Cuma günü saat 20:00 'da Star Tv ekranlarında devam ediyor. Medcezir dizisinin son bölümünü Hd kalitesinde tek parça sitemizden izleyebilirsiniz. Medcezir 13 Aralık 2013 tarihinde 13. Bölümüyle tahminlere göre izlenme rekorları kıracak. Medcezirin 13. Bölümünü Tek Parça hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


Medcezir 13. Bölüm Özeti :
Yaşadıkları zor günlerin ardından, Mira ve Yaman’ın elleri daha güçlü kenetlenir. Mira’nın dudaklarından dökülen sihirli kelimeler, Yaman’ın bütün kalkanlarını indirir. Aşka teslim olur...

Asım’la Selim arasındaki hukuk mücadelesinde ilk günden beri dengeyi tutturmaya çalışan Ender, davayı farklı bir gözle incelemeye başlar. Ender’in ulaştığı sonuçlar, O’nu çok zor bir kararın eşiğine getirir.

Öte yandan, Selim’in Ender’le baş başa vakit geçirmek için yaptığı plan, en çok Mert’i sevindirir. Ev Yaman'la Mert'e kalacaktır... Hemen büyük bir heyecanla Mira ve Eylül'le program yapmaya başlarlar... Ancak Sude'nin kızlarıyla baş başa vakit geçirme çabası planları değiştirirse de. Mira herkesi mutlu edecek bir formül bulur...

Öte yandan Yaman’ın geçmişinden bu kez eski kız arkadaşı sürpriz bir şekilde karşısına çıkar.. Mira annesi ve kız kardeşiyle yola çıktığında planlar tekrar değişir.

Hiç yorum yok: