Medcezir 17.Bölüm 10 Ocak 2014 Tek Parça Hd Son Bölüm İzle
Medcezir dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebilirsiniz. Sitemizden medcezir dizisinin geçmiş bölümlerini, son haftaki bölümünü ve medcezir son bölümünü kesintisiz Hd olarak izleyebilirsiniz. Bu sayfadan medcezir fragmanlarına ve dizinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. Medcezir Dizisinin son bölümü yayından hemen sonra buraya eklenmektedir.

Medcezir 10.Bölüm İzle (22 Kasım 2013)

Medcezir Dizisinin 10. Bölümü 22 Kasım 2013 Cuma günü saat 20:00 'da Star Tv ekranlarında devam ediyor. Medcezir dizisinin son bölümünü Hd kalitesinde tek parça sitemizden izleyebilirsiniz. Medcezir 22 Kasım 2013 tarihinde 10. Bölümüyle tahminlere göre izlenme rekorları kıracak. Medcezirin 10. Bölümünü Tek Parça hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


Medcezir 10. Bölüm Özeti :
Mira ile Yaman’ın 'ilk öpücüğü', aşklarını gerçek hayata taşır. İkisi de kelepçelerinden kurtulup, sadece kalplerinin sesini dinler. Arkadaşlarının arasına döndüklerinde bile yaşadıkları büyünün bozulmasına izin vermezler.

Güzel geçen gecenin sabahı, Mira ve Yaman için tatsız bir sürprizle başlar. Ender’in kız kardeşi Sedef, Mira’nın karşısına hiç beklemediği bir yerde çıkar. Ancak kardeşinin ortaya çıkışı en çok Ender’i etkiler. Yıllardır iki kız kardeş arasında süregelen gizli hesaplaşma ilk andan itibaren kendini hissettirir. Öte yandan Sedef enerjisiyle Yaman ve Mira arasında yeni bir krize sebep olur.

Sude, kızının Yaman’la bir ilişkiye başlamasını engellemek için, Orkun’a beklediği kapıyı aralar. Arkasına aldığı destekle, ilk andan itibaren kendini göstermeye başlayan Orkun ilk hamlesini okulda yapar ve Yaman’ı üstüne çekmeyi başarır. Yaman’ın zarar görmesini engellemek için Mira, iki cephe arasında duvar olur.

Eylül’ü etkilemek için her yolu deneyen Mert sonunda pes eder. Mert’in geri adım atması, Eylül’le arasındaki bütün engelleri aşacağı özel bir anın yaşanmasını sağlar.

Mira Yaman'la olan  ilişkisini birlikte katılacakları bir davette herkese ilan etmeye karar verir. Bu sırada Orkun, Yaman’ı pusuya düşürmeden hayatlarından çıkarmanın bir yolunu bulmuştur.

Serez ailesinin kapısını çalan kurye, Yaman’a bütün geleceğini unutturacak bir sır teslim eder.

Hiç yorum yok: