Medcezir 17.Bölüm 10 Ocak 2014 Tek Parça Hd Son Bölüm İzle
Medcezir dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebilirsiniz. Sitemizden medcezir dizisinin geçmiş bölümlerini, son haftaki bölümünü ve medcezir son bölümünü kesintisiz Hd olarak izleyebilirsiniz. Bu sayfadan medcezir fragmanlarına ve dizinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. Medcezir Dizisinin son bölümü yayından hemen sonra buraya eklenmektedir.

Medcezir 1.Bölüm İzle (13 Eylül 2013)

Medcezir Dizisinin 1. Bölümü 13 Eylül 2013 Cuma günü saat 20:00 'da Star Tv ekranlarında devam ediyor. Medcezir dizisinin son bölümünü Hd kalitesinde tek parça sitemizden izleyebilirsiniz. Medcezir 13 Eylül 2013 tarihinde 1. Bölümüyle tahminlere göre izlenme rekorları kıracak. Medcezirin 1. Bölümünü Tek Parça hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


Medcezir 1. Bölüm Özeti :
İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, Tozludere’de yaşayan Yaman’ın başı ağabeyi yüzünden büyük derde girer. O güne kadar kaderini değiştirmek için başarılı bir öğrenci olmaya çalışan Yaman, O gece, istemeden suçla tanışır. Ve Yaman’ın temiz sicili lekelenir.

Yaman bütün ümitlerini kaybettiği anda, Av. Selim Serez’le tanışır.  Selim, Yaman’ın üstüne bulaşan çamurun arkasında, gelecek vaat eden bir genç adam olduğunu görür. Beladan uzak durmak için çırpındıkça daha çok batan Yaman’ı kendi gençliğine benzetir ve bu çocuğun hikayesinin,  demir parmaklıklar ardında son bulmasına izin vermez.

Yaman zengin bir avukat olan Selim’in yardım teklifini, önce (gerçek olamayacağını düşünerek) ciddiye almaz, ama eve döndüğünde  çıkan olaylardan sonra  artık hayatına kaldığı yerden devam edemeyeceğini anlar. Yoksul evden yükselen sesler bir kez daha Selim’e kadar ulaşır.  Yaman bu kez Selimin teklifini geri çevirmez  ve kötü bir olay yüzünden hayatına giren bu adamın  araladığı kapıdan bambaşka bir dünyaya adım atar. 

Hiç yorum yok: